Ente en Klaas (Kos mei 2018)

Onze ” buren”

 

Met Ria en Dirk Jan op stap

Wat hebben wij het getroffen met onze “buren”  op ons vakantie adres in Kos. Wij hadden een hotelkamer aan een gedeeld privé zwembad. Het klinkt wat tegenstrijdig, maar het was echt ideaal. Een flink zwembad waar een beperkt aantal kamers toegang toe hebben. De terrassen grenzen aan het zwembad worden door een muur gescheiden van de buren. Hierbij is nog wel enige ruimte over om bij de buren te buurten. Dat deden wij dan ook.

 

 

Ente in “ons” zwembad

Vaak dronken we met ons vieren nog even een afzakkertje en wanneer de dames al in bed lagen kwam Klaas nog even een slaapmutsje  te drinken, soms tot in de kleine uurtjes toen veranderde die slaapmuts in een pyjama. Op een bepaald moment zag Klaas mijn camera en dacht dat ik iets met fotografie voor mijn werk deed. Niets is minder waar, maar ik ben wel een echte hobby fotograaf en doe regelmatig fotoshoots in mijn thuisstudio en op diverse locaties. Hiervan heb ik ook folder materiaal en visitekaartjes. Deze zitten standaard in mijn fototas. Op een bepaald moment hoorde ik van Ente, dat Klaas bijna nooit foto’s van haar maakt.

 

Klaas in “ons” zwembad

Nu dacht ik, daar kan ik wel wat aan doen, dus gaf ik een folder en een visitekaartje aan Ente en Klaas. Meer met het idee, bel me na de vakantie, dan maken we een afspraak voor een fotoshoot. Echter tot mijn verbazing werd de volgende dag al gevraagd om op het resort foto’s van hen te maken. Ik was verbaasd en vereerd tegelijk voor zoveel vertrouwen in mij. Voor mij weer een geweldige uitdaging. Enkele foto’s van deze shoot zijn te zien op deze site. Ente en Klaas wij (Ria en Dirk Jan) bedanken jullie voor de gezellige tijd op Kos. Mede door jullie is dit voor ons een onvergetelijke vakantie geworden waar we nog vaak aan terugdenken.

 

 

De foto’s heb ik vier groepen ingedeeld:
1 klik hier voor de vier groepen. 
Geniet van de foto’s.